Menu
Cosul Meu

Articole despre pompe Feed RSS

04 Jun Greselile care trebuie evitate la echiparea forajului/putului cu pompa submersibila
Ciprian 0 134
Cateva greseli care trebuie evitate la echiparea forajului/putului 1 . Pompa submersibila sa nu fie introdusa in foraj in dreptul filtrelor.Daca pompa va fi introdusa in foraj in dreptul filtrelor veti avea mari neplaceri :-in primul rand pornirea / ..
07 Apr Cum se alege corect polietilena/furtunul de refulare pentru pompa submersibila
Ciprian 0 198
În alegerea corectă a polietilenei pentru pompa submersibilă trebuie sa ținem cont de  2 paranetri 1 - Debitul pompei În funcție de debitul pompei se va alege diametrul polietilenei .Noi recomandăm:debit de la 1mc/h - 3 mc/h      -  25mm diametrul po..
18 Jan Cum se prelungeste corect cu manson termic cablul electric al pompei submersibile
Ciprian 0 514
Cum se prelungește corect prin manșonare cablul electric al  pompei submersibile monofazice sau trifazice     Majoritatea pompelor submersibile (220v sau 380V) au cablul electric destul de scurt de 2...20 metri iar locul de prelungire a cablului va s..
29 Oct Cum se alege corect inaltimea de pompare a pompei (H) ?
Ciprian 4 1190
ALEGEREA ÎNĂLȚIMII DE POMPARE SAU REFULARE (H) ȘI ÎN ACELAȘI TIMP A PRESIUNII PE CARE O DORIM DE LA POMPA  NU ESTE SIMPLU DE CALCULAT.Pentru a asigura o presiune de funcționare corectă  la cel mai înalt punct din instalație, vă recomandăm să efectuaț..
18 Sep Alegerea sectiunii cablului electric pentru un sistem de pompare cu pompa submersibila
Ciprian 0 499
Cum se alege corect secțiunea/diametrul firelor cablului electric cu care se prelungește cablulul pompei  ? De fiecare dată când cumpărăm o pompă submersibilă apare aceasta întrebare : Ce secțiune  / grosime / diametru să aibe firele cablului de lega..
18 Aug Cum se alege modelul potrivit  de cordelina pentru ancorarea pompei submersibile
Ciprian 0 685
Alegerea cordelinei de ancorare a pompei si de susținere a coloanei de apă nu este o chestiune simplă .În funcție de modelul pompei si de greutatea coloanei de apă diametrul cordelinei poate varia de la 6mm până la 12mm.Este foarte importantă alegere..
11 Aug Noua serie de pompe Pedrollo 4Block
FlorinT 0 616
Începând din luna iulie 2020 producatorul italian de pompe submersibile Pedrollo 4Block a introdus in fabricatie o noua SERIE de pompe 4Block cu caracteristici îmbunatățite : -motor in baie de ulei- pompa submersibilă din oțel inoxidabil, pregătită p..
26 May Cum se alege modelul potrivit de pompa submersibila ?
FlorinT 2 11174
Alegerea Pompei Submersibile nu este o chestiune simpla ! 75% din problemele de exploatare a forajului sau chiar de nisipare a putului forat sunt generate de o exploatare incorecta care pleaca de la o alegere gresita a pompei si / sau de o amplasare ..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)