Menu
Cosul Meu

Articole despre pompe Feed RSS

18 Sep Alegerea sectiunii cablului electric pentru un sistem de pompare cu pompa submersibila
Ciprian 0 169
Cum se alege corect secțiunea/diametrul firelor cablului electric cu care se prelungește cablulul pompei  ? De fiecare dată când cumpărăm o pompă submersibilă apare aceasta întrebare : Ce secțiune  / grosime / diametru să aibe firele cablului de lega..
18 Aug Cum se alege modelul potrivit  de cordelina pentru ancorarea pompei submersibile
Ciprian 0 248
Alegerea cordelinei de ancorare a pompei si de susținere a coloanei de apă nu este o chestiune simplă .În funcție de modelul pompei si de greutatea coloanei de apă diametrul cordelinei poate varia de la 6mm până la 12mm.Este foarte importantă alegere..
11 Aug Noua serie de pompe Pedrollo 4Block
FlorinT 0 347
Începând din luna iulie 2020 producatorul italian de pompe submersibile Pedrollo 4Block a introdus in fabricatie o noua SERIE de pompe 4Block cu caracteristici îmbunatățite : -motor in baie de ulei- pompa submersibilă din oțel inoxidabil, pregătită p..
26 May Cum se alege modelul potrivit de pompa submersibila ?
FlorinT 2 10891
Alegerea Pompei Submersibile nu este o chestiune simpla ! 75% din problemele de exploatare a forajului sau chiar de nisipare a putului forat sunt generate de o exploatare incorecta care pleaca de la o alegere gresita a pompei si / sau de o amplasare ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)