Există o pompă a cărui motor nu se arde la funcționarea pe uscat /fară apă?? Da există mai nou pompe al căror motor nu se arde la funționarea pe uscat fară a necesita nici un sistem de protecție împotriva funcționării pe uscat (presostat,panou comandă ,senzori nivel,etc)

Echipa noastră a fost la Targul Internațional GeoFluid în 15-19 septembrie 2021 în Piacenza -Italia unde am descoperit o inovație nouă în domeniul pompelor submersibile ,pompa care poate sa funcționeze și 24 ore fară apă .

Nici nouă nu ne-a venit să credem așa că am petrecut aproape 2 ore pentru a sta să vedem dacă chiar nu se va arde........... surpriză .....nu s-a ars motorul

O  pompa cu tehnologie nouă , inovatoare pe care deja o avem in stocul magazinului nostru .

https://pompesubmersibile.ro/foraje/IBO-DRY-RUN-PRO

Aceste pompe sunt recomandate a fi montate în forajele in care nu se cunoaște exact debitul de apă sau în foaraje de debit foarte mic unde există riscul ca pompa sa functioneze fară apă.


Pompa poate fi utilizată în gospodării casnice și agricole, în instalații de conducte de apă, în sisteme de irigații, instalații de protecție împotriva incendiilor și industrie.

Pompele submersibile din seria FP4 au fost fabricate pe baza tehnologiei inovatoare DRY RUN PRO de către producătorul italian de frunte al pompelor submersibile. Au o structură foarte solidă, compactă, care de dovedește fără defecțiuni. Corpul de aspirare și refulare este realizat din oțel inoxidabil AISI 304 obținut în tehnologia wax, garantând o rezistență chimică ridicată în contact cu apa asigurand o fiabilitate ridicata a produsului. Proiectul pompelor se bazează pe rotoare plutitoare, care se deplasează independent în camerele difuzoarelor.

Datorită caracterului inovator al construcției, structura este protejată de un brevet european. Această soluție garantează pompei proprietăți unice constând în posibilitatea funcționării fără defecțiuni a pompei în cazul apariției de funcționare pe uscat.