Pompele centrifugale ale viitorului cu Invertor/Convertizor de frecventa/ Variator de turatie 


O nouă generație de pompe centrifugale cu invertor va fi din ce în ce mai prezentă și accesibilă în zilele noastre și va înlocui treptat clasicul hidrofor.

Pompele centrifugale cu invertor vor înlocui clasicul hidrofor cu brio având foarte multe avantaje și o plajă mai larga de utilizare .


Ele se pot folosi la forajele de mica adâncime având aspiratia maxima de 7m cu ele se pot alimenta case , apartamente ,case de vacanțe , ferme , irigarea grădinilor.

Ele se mai pot folosii ca pompe pentru ridicarea presiunii apei în instalație ca să vă dăm un exemplu  :
-  stați la ultimul etaj și nu aveti presiune la apă 
-  stați la ultima casă de pe stradă și nu aveți presiune  constantă în instalație
-  aveți foarte lung circuitul de apă și la cel mai îndepărtat consumator nu aveți presiunea pe care vi-o doriți 

Marele Avantaj al acestei pompe față de varianta clasică Hidrofor ( pompă+presostat+vas de expansiune ) este Convertorul de frecvență integrat în pompă  reduce consumul de energie electrică. În comparație cu metoda clasică de alimentare cu apă ,sistemul de alimentare cu apă sub presiune constantă cu convertor de frecvență economisește energie de până la 60%. Viteza de rotație a motorului pompei este ajustată in funcție de nevoia de consum . Aceasta pompă e echipată cu convertor/invertor ,este un dispozitiv de control și siguranță ușor de utilizat care menține constantă presiunea apei în instalație variind turatia și prin aceasta debitul pompei centrifugale încorporate.

Printre alte avantaje mai putem enumera  :


-Presiunea constanta in instalatie indiferent de numarul de consumatori
-Funcționare cu zgomot redus: poate fi instalat în casă.
-Operare simplă: ușor de utilizat, toate funcțiile pot fi pornite-oprite prin apăsarea unui singur buton.
-Complet protejat: sistemul încorporează proțectie pentru supratensiune,subtensiune, scurtcircuit, blocare rotor și tehnologie de protecție împotriva     funcționării la uscat  (fară apa) fără necesitatea instalării sondelor / senzorilor în fântână sau foraj.   
-Fiabilitatea pe termen lung a pompelor se datorează cuplului mediu și uzura arborelui sunt reduse datorită scăderii vitezei de rotație medii, ceea ce   mărește durata de funcționare a pompei.Datorită funcției de pornire și oprire lente încorporate,dispozitivul permite eliminarea loviturii de ciocan.

In magazinul nostru veti gasi 2 modele de astfel de pompe (click pe model) :


POMPA DE PRESIUNE CU INVERTOR, AUTO IBO
POMPA PENTRU RIDICAREA PRESIUNII IN INSTALATII IBO HOME 1


Aceste pompe au fost instalate si testate de noi si le recomandam 100% .