Menu
Cosul Meu

Inverter IBO-IVR-10 S (0,37kW-1,5kW)

Inverter IBO-IVR-10 S (0,37kW-1,5kW)
Hot -9 %
La orice comanda de peste 1000 lei transportul este GRATUIT+Un odorizant auto cadou
Inverter IBO-IVR-10 S (0,37kW-1,5kW)
Caracteristici generale
Tensiune Alimentare220V
Putere (kw)1.5
Cablu electric minim recomandat3x1.5mm
1.963,50 Lei
1.785,00 Lei
Fără TVA: 1.500,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: IVR10S1,5KW
  • Greutate: 3.50kg

Inverter IBO-IVR-10 S ,Regulator de presiune,Convertizor de frecvență(0,37kW-1,5kW / 230V)


Controlerul inteligent de pompă IVR-10 S (0,37kW-1,5kW) este un ușor de utilizat ca și dispozitiv de protecție pentru conectarea directă a pompelor submersibile monofazate, pompe de suprafață ,pompe de sondă adânci etc,cu o putere  de 0,37 KW până  la 1,5KW , menținând o presiunea de apă setată, constantă prin modificarea vitezei de rotație a motorului pompei. Modelul IVR-10 S (0,37kW-1,5kW) oferă multe moduri de operare prin adaptare la diverse sisteme electrice.

AVANTAJELE SISTEMULUI :

 1 - Eficiență energetică: în comparație cu metoda tradițională de alimentare cu apă,sistemul de alimentare cu apă cu presiune constantă , cu convertor de frecvență ,economisește până la 30% -60% din energie.

2  -  Complet protejat: sistemul încorporează proțectie pentru supratensiune,subtensiune, scurtcircuit, blocare rotor și tehnologie de protecție împotriva funcționării la uscat  (fară apă) fără necesitatea instalării sondelor / senzorilor în fântână sau foraj.   

3 - Operare simplă: ușor de utilizat, toate funcțiile pot fi setate prin apăsarea unui buton, fără a fi nevoie să specialiști în programarea aparatului.

4 -  Fiabilitatea pe termen lung a pompelor se datorează cuplului mediu și uzura arborelui care sunt reduse datorită scăderii vitezei de rotație medii, ceea ce mărește durata de funcționare a pompei.Datorită funcției de pornire și oprire lente încorporate,dispozitivul permite eliminarea loviturii de ciocan.

5 -Controlerele pot fi combinate în grupuri de pompe de până la 6 pompe. Grupul este controlat de un controler principal selectat de utilizator în timp ce celelalte controlere se ajustează funcționarea la cerințele sistemului. Setul este foarte ușor de programat și nu necesită asistența programatorului.

IVR-10 S  poate fi utilizat în toate aplicațiile în care se menține constantă presiunea apei în sistem și controlul / protecția unei pompe sau dacă este necesar un set de două pompe.

IVR10 S  controlează pornirea și oprirea automată și adaptează turația motorului la cerințele sistemului de alimentare cu apă.

Inverterul are senzorul de presiune care poate fi montat în cămin intr-un teu iar inverterul nu trebuie monatat langă senzorul de presiune  neapărat .
Dupa Invertor trebuie montat neapărat  un vas de expansiune de cea mai mică dimensiune 8L , fabricantul recomandă a se monta un  vas de expansiune pentru a absorbi șocurile de presiune din instalațiile în care sunt pierderi mici de apă.
Inverterul are 2 coolare (ventilatoare) care funcționează permanent și produc un mic zgomot .De aceea recomandăm instalarea lui într-o cameră tehnică.

Frecvența invertorului - 20-50/60 Hz

Aplicație:

• case

• apartamente

• case de vacanță

• exploatații agricole

• alimentarea cu apă din fântână

• echipamente industrialeFabricatie -Polinia

Caracteristici generale
Tensiune Alimentare220V
Putere (kw)1.5
Cablu electric minim recomandat3x1.5mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun