Menu
Cosul Meu

Inverter-Easy KW 1,5 M/M Speroni

Inverter-Easy KW 1,5 M/M Speroni
Hot -7 %
La orice comanda de peste 1000 lei transportul este GRATUIT+Un odorizant auto cadou
Inverter-Easy KW 1,5 M/M Speroni
Caracteristici generale
Tensiune Alimentare220V
Putere (kw)1.5
Cablu electric minim recomandat3x1.5mm
2.499,00 Lei
2.320,50 Lei
Fără TVA: 1.950,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: EASY-15-M/M
  • Greutate: 3.50kg

INVERTER-EASY KW 1,5 M/M ,Regulator de presiune,Convertizor de frecvență(1,5kW / 230V) SPERONI


Controlerul inteligent de pompă INVERTER-EASY KW 1,5 M/M este un ușor de utilizat ca și dispozitiv de protecție pentru conectarea directă a pompelor submersibile monofazate, pompe de suprafață ,pompe de sondă adânci etc,cu o putere  de 0,37 KW până  la 1,5KW , menținând o presiunea de apă setată, constantă prin modificarea vitezei de rotație a motorului pompei. Modelul INVERTER-EASY KW 1,5 M/M oferă multe moduri de operare prin adaptare la diverse sisteme electrice.

AVANTAJELE SISTEMULUI :


1 - Produsul se bazează pe 3 brevete internaționale, dintre care principalul este algoritmul PID care controlează rotația motorului. 

2 - Eficiență energetică: în comparație cu metoda tradițională de alimentare cu apă,sistemul de alimentare cu apă cu presiune constantă , cu convertor de frecvență ,economisește până la 30% -60% din energie.

3  -  Complet protejat: sistemul încorporează proțectie pentru supratensiune,subtensiune, scurtcircuit, blocare rotor și tehnologie de protecție împotriva funcționării la uscat  (fară apă) fără necesitatea instalării sondelor / senzorilor în fântână sau foraj.   

4 - Simplu de utilizat. Toate funcțiile pot fi configurate de la un singur buton, fără a fi nevoie de personal specializat.

5 -  Fiabilitatea pe termen lung a pompelor se datorează cuplului mediu și uzura arborelui care sunt reduse datorită scăderii vitezei de rotație medii, ceea ce mărește durata de funcționare a pompei.Datorită funcției de pornire și oprire lente încorporate,dispozitivul permite eliminarea loviturii de ciocan.

6 - Siguranță și atenție la mediu. Produsul respectă standardele europene și SUA privind siguranța, standardele de calitate și protecția mediului.


INVERTER-EASY KW 1,5 M/M  poate fi utilizat în toate aplicațiile în care se menține constantă presiunea apei în sistem și controlul / protecția unei pompe.

INVERTER-EASY KW 1,5 M/M controlează pornirea și oprirea automată și adaptează turația motorului la cerințele sistemului de alimentare cu apă.

Inverterul are senzorul de presiune care poate fi montat  intr-un teu iar inverterul nu trebuie monatat langă senzorul de presiune  neapărat avand o lungime de 1,2m a cablului senzorului .
Dupa Invertor este recomandat sa se instaleze un vas de expansiune de cea mai mică dimensiune 8L , fabricantul recomandă a se monta un  vas de expansiune pentru a absorbi șocurile de presiune din instalațiile în care sunt pierderi mici de apă.
Inverterul are 2 coolare (ventilatoare) care funcționează permanent și produc un mic zgomot .De aceea recomandăm instalarea lui într-o cameră tehnică sau in camin .

Pe timpul verii, asigurați-vă că spațiile în care este instalată pompa sunt bine ventilate, dar nu sunt expuse la lumina directă a soarelui sau ploii. Pe timpul iernii trebuie luate măsuri de precauție împotriva înghețului, dar nu folosiți materiale combustibile.

Inverterul nu se instaleaza in incaperi / camine cu umezeala si condens .

Frecvența invertorului - 20-50/60 Hz

Aplicație:

• case

• apartamente

• ansambluri rezidentiale

• exploatații agricole

• hoteluri 

• echipamente industrialeFabricatie -Italia

Caracteristici generale
Tensiune Alimentare220V
Putere (kw)1.5
Cablu electric minim recomandat3x1.5mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun